3.440 / 40% Totaal opgehaald Ons doel € 8.500
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Kom in actie! Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Doe mee

Saucony Egmond Halve Marathon 2017

Op zondag 8 januari wordt de 45e Saucony Egmond kwart / halve marathon gehouden. De Saucony Egmond Halve Marathon trekt op de tweede zondag van januari jaarlijks maar liefst 17.000 lopers naar de Noord-Hollandse badplaats Egmond aan Zee. Niemand wil dé winterklassieker aan het begin van het jaar dan ook missen. Voor velen is het een reünie, want wie eenmaal de sfeer bij dit bijzondere evenement geproefd heeft komt jaarlijks terug.

In de afgelopen 44 jaar heeft de Saucony Egmond Halve Marathon een heroïsche reputatie opgebouwd. De vaak winterse omstandigheden bepalen doorgaans het karakter van deze klassieker. Sneeuw, ijs, regen en storm staan bij velen in het geheugen gegrift. Soms was het weer mild en bijna lenteachtig. Echter is de finale altijd zwaar. Dit boeiende aspect van de Saucony Egmond Halve Marathon maakt deze Nieuwjaars klassieker een evenement waar vele duizenden lopers elkaar elk jaar weer terugzien. Het succes van de Saucony Egmond Halve Marathon is voor een groot deel te danken aan een unieke afwisseling in het parcours. Een parcours waarin de natuur van enerzijds het Noordzeestrand en anderzijds het Noordhollands Duinreservaat een grote rol speelt.

Ook dit jaar heb jij de mogelijkheid om voor Spieren voor Spieren mee te doen aan de Saucony Egmond Halve Marathon. Wij hebben zowel startbewijzen voor kwart als voor de halve marathon. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-. Daarnaast vragen we je om minimaal nog € 75,- aan sponsorgeld te verzamelen. Wanneer jij je inschrijft en vóór 21 december aan het minimale sponsorbedrag voldoet, ben je verzekerd van een startnummer. Deze krijg jij rond de kerst toegestuurd. Daarnaast ontvang je van Spieren voor Spieren een dry-fit running shirt.

Schrijf je nu in door te klikken op de button "Doe mee" en loop samen met het sportiefste team van Nederland spierziekten de wereld uit!


Laatste donaties

Leon

08-01-2017 | 21:37

Inge en JP

08-01-2017 | 21:28

Roos en Reem

08-01-2017 | 20:41

Laura

08-01-2017 | 00:13

Jullie zijn toppers, Jeff en Marianne! Ik hoop dat jullie bedrag voorspoed brengt in de onderzoeken, om een goede oplossing en/of medicijn te vinden!! Gr x Laura

Rutger

07-01-2017 | 22:37

Djenti Lust

egmond@spierenvoorspieren.nl

0202611782